Jämsäläinen lavatanssiseura, joka on perustettu 2011.

Seura tarjoaan tanssiliikunta tunteja jäsenilleen, eri tasoilla. Seuratoimintana viemme tanssin myös erityisryhmille, mukaan pääsevät vauvat ja vaarit, sillä tanssi tekee hyvää sekä ruumiille, että sielulle, ikään katsomatta. Järjestämme tanssireissuja ja tapahtumia.

Jos maksat jäsenmaksun tilille ja et ole ENNESTÄÄN meidän jäsen. Laita meille sähköpostissa tietosi. Nimi, osoite, syntymäa. ja puhelinnumero antti.lyytikka@pp.inet,fi

 SEURA VOI TARJOTA KURSSEJA VAIN JÄSENILLEEN.

VOIT kuitenkin käydä YHDEN KERRAN  kurssilla ilman , että olet jäsen ja maksaa vain kertamaksun. KOSKEE VAIN VAKITUISIA VIIKKOKURSSEJA. Ei pitkiä kurssipäiviä.

 

JÄSENMAKSUT 2017

Jäsenmaksun voit maksaa myös tilille.

Tahtoo Tanssia ry FI48 1056 3000 3204 60 VIITE 1601

 

  Koko vuosi 10€,(kalenterivuoden alusta).  Opiskelijat koko vuosi 5€ (opiskelijakortti). Yli 70v ja alle 15 vuotiaat, ei jäsenmaksua. Jäsenmaksun voit maksaa kurssien yhteydessä.

 

VUOSI 2017

KURSSIMAKSUT

 Kurssimaksu 5€/hlö/kerta.

 Kymppikortti 40€. (4€/kerta).

Lavis 4€/kerta. Kymppikortti 35eliikuntaseteli.jpg

 Liikuntasetelit, Virikesetelit sekä Tyky Kuntosetelit käyvät maksuvälineinä.kulttuuriseteli.jpg

 kuntoseteli.png

 

 


 

 

Halutessasi saat kuvallisen jäsenkortin 2€:n hintaan. Kortilla saat alennuksia mm. useisiin tanssipaikkoihin. http://www.susel.fi/jasenetu.php 
Martin Kievari: 2€ tanssilipusta. Kivistön työvaentalo: kortilla saat tanssipassin. Alennuksista myös muihin paikkoihin neuvotellaan. Kortti on voimassa aina yhden kalenterivuoden, uuden vuositarran saat maksettuasi kyseisen vuoden jäsenmaksun.oope.jpg MALLI.

 

Hallitus ja toimihenkilöt tästä

 Tahtoo Tanssia ry on rekisteröity 18.01-2011.

 Seuran säännöt